ALL INCLUSIVE EGYPTE

Wil je eens wat anders dan Spanje, Turkije of Griekenland tijdens je vakantie, dan is een stukje verder vliegen naar het noorden van Afrika misschien wel wat voor jou! Een all inclusive Egypte is momenteel erg populair onder Nederlandse toeristen. In Egypte is de temperatuur heel het jaar heerlijk warm zodat je elke maand van het jaar deze prachtige bestemming kan bezoeken.

Zon, zee en strand, maar ook heel veel zand

Tegenwoordig komen toeristen voor twee dingen, aan de ene kant heb je de bezoekers die komen voor het weer en de stranden. Hurghada biedt het prachtige heldere water van de Rode Zee. En natuurlijk parelwitte stranden die zich uitstrekken langs de kust. Hier vind je ook een van de beste duiklocaties ter wereld en tevens elke watersport die je je maar kunt bedenken.

En dan heb je ook nog aan de andere kant de geschiedenisliefhebbers, die komen hier om de voetstappen van de farao’s en oude goden met hun eigen voeten te volgen. In het Egyptische museum van Caïro kun je het dodenmasker van Tutanamon en de gemummificeerde overblijfselen van oude koningen bezoeken. Net buiten de stad kun je de indrukwekkende verschijning van de Grote Piramide en de Sfinx zien. In Luxor kan je tevens ook naar de Vallei der Koningen en de Tempel van Karnak gaan, dit is de grootste en oudste religieuze plaats ter wereld.

De beste badplaats van Egypte

Hurghada is de meest bezochte badplaats van Egypte. Zoals eerder vermeld kan je hier heerlijk genieten van de onderwaterwereld tijdens het snorkelen in de Rode Zee. Dit in combinatie met de prachtige stranden die veel resorts tot hun eigen privéstrand rekenen kan je dagenlang genieten zonder je hotel te verlaten. Jouw all inclusive Egypte vakantie stopt zeker niet hier aangezien je ook buiten jouw resort of hotel kan genieten wat Hurghada jou te bieden heeft. Naast Cairo heb je ook hier een prachtig plein waar je kan genieten van een drankje en de architectuur. Op het El Dahar Plein zal je je daarom niet snel vervelen.

Voor een desert safari per kameel zit je hier ook goed en kan je genieten van de zandheuvels van de woestijn die je echt het gevoel geven dat je ver weg van de beschaving bent. Voor de kids die meegaan is er ook genoeg te doen. Denk hierbij aan Mini Egypt, een Egyptische versie van Madurodam. Maar ook een bezoek de dolfijnen show in Dolphin World kan niet uitblijven natuurlijk. Hou je van dieren en de onderwaterwereld dan kan je ook naar het aquarium van Hurghada gaan. En tot slot kan je de mooiste kunstwerken zien gemaakt van zand bij het Sand City Park van Hurghada.

Kortom er is genoeg te doen tijdens jou all inclusive Egypte vakantie voor zowel jong en oud of met het gezin of alleen je partner! Wacht daarom niet langer en boek nu jouw droomvakantie voor de volgende vakantie.